Indonesië

 

Reisroute Indonesië: Mijn route door Java, Bali en Nusa Penida

Voor mijn eerste echte backpackreis ben ik samen met mijn tante afgereisd naar Indonesië. Wij hebben in 3 weken de eilanden Java, Bali en Nusa Penida bezocht, wat waren deze eilanden prachtig. Elk eiland zo verschillend. Zo vond ik Java en Nusa Penida nog heel puur qua toerisme en de rijstvelden op Bali weer waanzinnig mooi. In ieder geval, ik heb 3,5 weken lang mogen genieten van deze bestemmingen. In deze blog wil ik jullie een inkijk geven in wat ik heb mogen bewonderen, have fun! 

Lees meer »

Wat te doen in Bandung, Java: 4 highlights die je niet wilt missen!

Tijdens mijn backpackreis door Java ben ik gestopt in de stad Bandung. De stad is niet erg bijzonder maar de omgeving daarentegen wel. In de stad kun je verschillende tours boeken die je naar de hoogtepunten rondom de stad brengen. Mijn hosteleigenaar had gelukkig een contactpersoon die mij de omgeving wilde laten zien. Hieronder vind je de 4 highlights van mijn tour door de omgeving van Bandung.

Lees meer »

Ubud: Wat te doen in het leukste dorpje van Bali?

Ubud, voor mij het leukste dorpje wat ik heb bezocht tijdens mijn backpackreis naar het mooie Bali. Ubud is klein maar je kunt jezelf er uitstekend een paar dagen vermaken want er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden te vinden.  Begin bij de prachtige rijstvelden en eindig in het Monkey Forest, kijkend naar de springende aapjes. Lees hieronder verder over mijn bezochte bezienswaardigheden in Ubud. 

Lees meer »