Op de bucketlist

De Spaanse rijschool van Wenen bezoeken: Info & tips

Tijdens mijn roadtrip door Europa bezocht ik de mooie stad Wenen. Wenen staat bekend om de Spaanse rijschool, één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Mijn passie is paardrijden, daarom kon een bezoek aan deze rijschool natuurlijk niet ontbreken. Ook van plan om de Spaanse rijschool te bezoeken? In deze blog wil ik jullie hierover meer informatie geven. 

Lees meer »

Met een 4x4 + daktent roadtrippen door Costa Rica

Hoe vet is het om met een 4x4 + daktent wild te kamperen in Costa Rica, wij hebben het gedaan! In Costa Rica is het namelijk toegestaan om wild te kamperen en dat gaf ons in ieder geval het ultieme vrijheidsgevoel. In de avond wanneer het donker werd klapte wij ons tentje uit boven op de auto, bekeken we de zonsondergang en werden we in de ochtend wakker met de zee op de achtergrond. Een geweldige ervaring! In deze blog neem ik jullie mee in mijn avontuur. 

Lees meer »

Een bezoek aan het indrukwekkende Auschwitz

Tijdens mijn roadtrip door een deel van Europa stond Auschwitz hoog op mijn lijstje. Reizen doe ik omdat ik het prachtig vind maar ook omdat ik meer wil leren over de geschiedenis van bepaalde landen. Wat er in Auschwitz heeft plaatsgevonden kun je je bijna niet voorstellen. Tijdens mijn bezoek ben ik keihard met mijn neus op de feiten gedrukt over waar de mensheid toe in staat is. Het bezoek was indrukwekkend en heftig maar toch ben ik blij dat ik meer heb ik kunnen leren over de geschiedenis van Auschwitz. In deze blog wil ik jullie meenemen in mijn beleving. 

Lees meer »