Reisroutes

Reisroute Thailand: Mijn route van 3,5 week

In Juni 2019 besloot ik dat ik voor 3 maanden wilde gaan reizen in Azië. In December 2019 was het dan eindelijk zo ver, ik stapte in het vliegtuig en mijn avontuur ging van start. Mijn reis begon in het prachtige Thailand, een makkelijk bereisbaar land met waanzinnige plekken om te bekijken. In deze blog wil ik jullie vertellen hoe mijn reisroute in Thailand eruit zag en wat voor bijzondere ervaringen ik heb meegemaakt. 

Lees meer »

Reisroute Noord-Laos: Mijn route van 2 weken

Mijn tweede land wat ik bezocht heb tijdens mijn backpackreis was Laos. Mijn reis door dit land was divers, indrukwekkend en erg mooi.  In het Noorden begon ik met een jungle tocht in het Nam Ha Protected Area en in het midden eindigde ik in de hoofdstad Vientiane. Ik heb genoten van dit land en ik hoop dat jullie door mijn reisroute ook zin krijgen om hier naartoe op reis te gaan. In deze blog laat ik jullie mijn onvergetelijke reis van 2 weken door Laos zien.

Lees meer »

Reisroute Cambodja: Mijn route van 1,5 week

Cambodja, het land van de heftige geschiedenis. Cambodja is nog niet erg bekend onder de backpackers maar één ding is zeker, je zult absoluut geen spijt krijgen van je bezoek. Het is een prachtig land wat zeker een indruk gaat achterlaten door de geschiedenis van de afschuwelijke oorlog. Het is ook een land van de tempels, waaronder de tempels van Angkor. Lees in deze blog over mijn route die ik in 1,5 week heb afgelegd.

Lees meer »

Reisroute Zuid -en Midden Vietnam: Mijn route van 3 weken

In Januari 2020 maakte ik tijdens mijn 3 maanden reizen een uitstap naar het prachtige land Vietnam. De bedoeling was dat ik 5 weken de tijd nam om Vietnam goed te kunnen bekijken maar helaas door privé redenen moest ik eerder terug reizen naar Nederland. Door deze reden heb ik het Noorden van Vietnam niet kunnen bezoeken. In de reis die ik heb gemaakt door Vietnam heb ik mooie dingen meegemaakt en gezien. Ik laat je graag mijn route door Vietnam in drie weken zien. 

Lees meer »

Roadtrip Europa: Mijn route door Duitsland, Slovenië, Oostenrijk en Polen

In September 2021 hebben mijn vriend en ik 2,5 week lang een roadtrip gemaakt, met de auto, door de landen Duitsland, Slovenië, Oostenrijk en Polen. Van hiken door de bergen naar slenteren door een aantal prachtige steden, afwisselend was het in ieder geval wel. In deze blog wil ik jullie mijn roadtrip door een deel van Europa laten zien, hopelijk brengt het jullie op mooie ideeën.

Lees meer »

Reisroute Indonesië: Mijn route door Java, Bali en Nusa Penida

Voor mijn eerste echte backpackreis ben ik samen met mijn tante afgereisd naar Indonesië. Wij hebben in 3 weken de eilanden Java, Bali en Nusa Penida bezocht, wat waren deze eilanden prachtig. Elk eiland zo verschillend. Zo vond ik Java en Nusa Penida nog heel puur qua toerisme en de rijstvelden op Bali weer waanzinnig mooi. In ieder geval, ik heb 3,5 weken lang mogen genieten van deze bestemmingen. In deze blog wil ik jullie een inkijk geven in wat ik heb mogen bewonderen, have fun! 

Lees meer »

Reisroute Costa Rica; Mijn route van 3 weken

In September 2022 ben ik 3 weken gaan reizen door het mooie Costa Rica samen met mijn vriend! Costa Rica is een prachtig  land met geweldige natuur. Van mooie watervallen tot aan natuurparken. Van aapjes bekijken tot walvissen spotten, Costa Rica heeft het allemaal! In deze blog wil ik jullie meenemen in onze reisroute van 3 weken. Enjoy!

Lees meer »

Roadtrip Zuid-IJsland: Het prachtige IJsland in 8 dagen

Eind mei 2023 hebben mijn moeder en ik samen 8 dagen door het prachtige IJsland gereisd. Op 2,5 uur vliegen vanuit Nederland ligt dit waanzinnige land met geweldige natuur. Aan het begin van je trip rij je door groene natuurgebieden waarna je eindigt bij de gletsjers en ijsblokken. In deze blog wil ik jullie meenemen in mijn roadtrip, geniet!

Lees meer »