Europa

Een bezoek aan de prachtige stad Praag: Deze bezienswaardigheden mag je niet missen!

Praag is een leuke stad om een weekend of midweek naar toe te gaan. Praag staat vol bezienswaardigheden en je kunt je eigen er een aantal dagen goed vermaken. Ik verbleef drie dagen in de stad. Uiteindelijk had ik er makkelijk een paar dagen aan vast kunnen plakken want er is veel moois om te zien. Ga jij binnenkort Praag bezoeken? Lees hieronder de bezienswaardigheden die je naar mijn mening absoluut niet mag missen!

Lees meer »

De Spaanse rijschool van Wenen bezoeken: Info & tips

Tijdens mijn roadtrip door Europa bezocht ik de mooie stad Wenen. Wenen staat bekend om de Spaanse rijschool, één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Mijn passie is paardrijden, daarom kon een bezoek aan deze rijschool natuurlijk niet ontbreken. Ook van plan om de Spaanse rijschool te bezoeken? In deze blog wil ik jullie hierover meer informatie geven. 

Lees meer »

Een bezoek aan het indrukwekkende Auschwitz

Tijdens mijn roadtrip door een deel van Europa stond Auschwitz hoog op mijn lijstje. Reizen doe ik omdat ik het prachtig vind maar ook omdat ik meer wil leren over de geschiedenis van bepaalde landen. Wat er in Auschwitz heeft plaatsgevonden kun je je bijna niet voorstellen. Tijdens mijn bezoek ben ik keihard met mijn neus op de feiten gedrukt over waar de mensheid toe in staat is. Het bezoek was indrukwekkend en heftig maar toch ben ik blij dat ik meer heb ik kunnen leren over de geschiedenis van Auschwitz. In deze blog wil ik jullie meenemen in mijn beleving. 

Lees meer »

Roadtrip Europa: Mijn route door Duitsland, Slovenië, Oostenrijk en Polen

In September 2021 hebben mijn vriend en ik 2,5 week lang een roadtrip gemaakt, met de auto, door de landen Duitsland, Slovenië, Oostenrijk en Polen. Van hiken door de bergen naar slenteren door een aantal prachtige steden, afwisselend was het in ieder geval wel. In deze blog wil ik jullie mijn roadtrip door een deel van Europa laten zien, hopelijk brengt het jullie op mooie ideeën.

Lees meer »

Roadtrip Zuid-IJsland: Het prachtige IJsland in 8 dagen

Eind mei 2023 hebben mijn moeder en ik samen 8 dagen door het prachtige IJsland gereisd. Op 2,5 uur vliegen vanuit Nederland ligt dit waanzinnige land met geweldige natuur. Aan het begin van je trip rij je door groene natuurgebieden waarna je eindigt bij de gletsjers en ijsblokken. In deze blog wil ik jullie meenemen in mijn roadtrip, geniet!

Lees meer »